¿Qué es la Marea roja?


" La marea roja comienza cuando las personas desempleadas nos damos cuenta que nuestra situación no es temporal y tampoco lo es nuestra marginación.
Cuando percibimos que si nos movemos algo puede cambiar. Cuando nos damos cuenta que somos muchas y no tenemos nada que perder.
Cuando asumimos que tenemos mucho tiempo para actuar y ha llegado la hora de salir a escena. Que tiemble el sistema, pues la Marea roja ha iniciado su marcha."

martes, 16 de enero de 2018

Autodeterminació o repressió


Canvien els uniformes, es mantenen les actituds. 
Què fer? Enfront de la repressió, l´autodeterminació




Des de l'Espai de Trobada per a la Llibertat, ens complau convidar-vos a la xarrada que tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de gener a les 18.00 h al Centre Social Isla de Cuba, al carrer Isla de Cuba nº 40 d'Alacant. Aquesta nova convocatòria contarà amb la presència d'Andrés Bódalo (militant repressaliat del Sindicato Andaluz de Trabajadores) i una membre dels Comitès de Defensa de la República (CDR) a Catalunya. Amb ella, volem superar la manipulació mediàtica, els ritmes institucionals i les respostes ràpides, per tractar de generar un debat a Alacant al voltant de quines oportunitats ens ofereix la crisi política de l'estat Espanyol a les classes populars de la ciutat.
Un espai des d'on plantejar com l'aprofundiment en el trencament amb el règim del 78, l'exercici del dret d'autodeterminació en el seu sentit més ample i la solidaritat enfront de la repressió i les agressions feixistes poden ser elements d'utilitat per assolir conquestes de drets i millorar les nostres condicions materials de vida. En definitiva, un nou Espai de Trobada per a la Llibertat.

Una abraçada. La redacció

No hay comentarios:

Publicar un comentario