¿Qué es la Marea roja?


" La marea roja comienza cuando las personas desempleadas nos damos cuenta que nuestra situación no es temporal y tampoco lo es nuestra marginación.
Cuando percibimos que si nos movemos algo puede cambiar. Cuando nos damos cuenta que somos muchas y no tenemos nada que perder.
Cuando asumimos que tenemos mucho tiempo para actuar y ha llegado la hora de salir a escena. Que tiemble el sistema, pues la Marea roja ha iniciado su marcha."

martes, 27 de junio de 2017

Xerrada Renda bàsica a Alcoi

Dins de la campanya per una Renda bàsica al País valencià, el proper dissabte 1 de juliol estarem a Alcoi, convidats pel cercle de Podem de la ciutat, a donar una xerrada sobre la Renda bàsica vista com a eina de transformació del sistema capitalista i de lluita contra el patriarcat (RBis) i la campanya que estem duent a terme diversos col.lectius sobre la necessitat d´una Renda bàsica al País valencià i el nostre rebuig a la llei que està tramitant el Consell (Renda valenciana d´inclusió) en considerar-la que tanca el camí a un repartiment de la riquesa i només serveix per gestionar la pobresa i controlar a les persones afectades per la mateixa.

A més aprofitarem per enredar-nos amb un grup de gent que té ganes de treballar en el tema.




La jornada va quedar reflectida en alguns mitjans informatius de la comarca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario